MUFFIA BAKERY Sp. z o.o.

.

Filozofia

Przede wszystkim smaczne jedzenie

Świeże, codziennie przygotowywane

Lokalne i sezonowe składniki

Naturalne

Wygodne

Dostarczane za darmo

Bez hormonów i antybiotyków

Śladowe ilości glutenu

Bez orzechów i migdałów

Czytaj więcej ...

Naszą filozofią jest tworzenie od podstaw. Każdy posiłek w naszej diecie jest pieczołowicie skomponowany biorąc pod uwagę jego lekko- strawność przy zachowaniu kaloryczności. Nie idziemy na skróty, nasi kucharze każdą potrawę, każdy sos przygotowują z wysokiej jakości, nieprzetworzonych produktów, takich jak: królowa kasz – jaglana, komosa ryżowa, kasza gryczana, ryż czerwony, brązowy, dziki i jaśminowy, oleje nierafinowane, mięsa z małych lokalnych ubojni z certyfikatem jakości, jaja z wolnego wybiegu, ryby morskie, świeże warzywa i owoce, ksylitol, nierafinowany cukier trzcinowy , syrop z agawy.

Współpracujemy z wąską, starannie wybraną grupą dostawców, małych producentów i gospodarstw zagrodowych, podzielających nasze zapatrywania na kwestie jakości.

.

Oferta

Dieta optymalna

Zbilansowana dieta 5 posiłków 1400-1500 kcal
Program próbny 3 dni cena 65zł/dzień=195zł
Program 20 dni cena 62zł/dzień=1240zł

Dieta wegetariańska

Zbilansowana dieta 5 posiłków 1400-1500 kcal
Program próbny 3 dni cena 63zł/dzień=189zł
Program 20 dni cena 60zł/dzień=1200zł

Dieta sportowa

Zbilansowana dieta 5 posiłków 2200-2500 kcal
Program próbny 3 dni 79zł/dzień=237zł
Program 20 dni 76zł/dzień=1520zł

Detox

Pięciodniowa dieta oczyszczająca
składająca się z 4 koktajli i 1 posiłku

Złóż zamówienie

Zdrowa dieta, zdrowe produkty

Warsztaty prowadzi Szef Kuchni Marcin Korowajczyk - specjalista w dziedzinie zdrowego odżywiania, zbilansowanej diety, odpowiedniego łączenia produktów w posiłkach. Szef Kuchni, który komponuje dla Państwa codziennie diety oraz zestawy lunchowe.


Program:

1. Czym jest zdrowa dieta?
2. Różnica w jakości produktów dostępnych na rynku
3. Charakterystyka dań, które codziennie przygotowujemy dla Państwa, omówione zostaną między innymi wartości odżywcze konkretnych produktów oraz dań.
4. Część warsztatowa/praktyczna: każdy z uczestików będzie przygotowywał samodzielnie określone danie przy wsparciu i pomocy szefa kuchni.
5. Degustacja, wnioski, pytania, podsumowanie.

.
.
.

.

Kontakt

tel: 533 334 290
info@muffia.pl

Muffia sp. z o.o. , sp.k
ul. Burakowska 11
01-066 Warszawa

TU JESTEŚMY